ÎNAINTE CU MARLEY

СNe adresăm cu acest moto-u către maiștrii casnici și către toți acei care efectuează lucrări prin casă cu propriile forțe. Deja de mai mult de 60 de ani furnizăm pentru ei produsele noastre pentru construcții și reparații.

Calitatea, funcționalitatea și designul au făcut marca Marley o determinare a produselor de înaltă calitate și care răspund cerințelor pentru efectuarea lucrărilor prin casă.

Compania Marley ține pasul cu progresul și tendințele, optimizând constant sortimentul său, completându-l cu noi produse inovatoare.

CALITATEA — PRODUS ÎN GERMANIA

Deja de mai mult de 66 ani Marley își furnizează produsele pentru construcții și reparații. Calitatea, funcționalitatea și designul au făcut marca Marley o determinare a produselor de înaltă calitate și care răspund cerințelor pentru efectuarea lucrărilor prin casă. Controlul constant al calității și și certificarea TUV, DIBT, conform standardului DIN ISO 9001 garantează fiabilitatea proceselor și produselor de lucru.

Produsele Marley corespund celor mai înalte cerințe: materiale de înaltă calitate, prelucrare minuțioasă și design modern. Acestea corespund cerințelor și reglementărilor reglementate de diverse țări și sunt prezentate pe toate piețele majore de construcții ale lumii.

ISO 14001

Cu sistemul de management ecologic, certificat în conformitate cu ISO 14001, Marley creează o bază pentru îmbunătățirea continuă și certificată documentar a proceselor de management ecologic, reduce emisiile de substanțe nocive, a deșeurilor și a apelor uzate, utilizează cu atenție resursele naturale și sporește siguranța ecologică a produselor sale.

ISO 50001

Certificarea în conformitate cu ISO 50001 obligă Marley să implementeze sisteme și procese care sunt necesare pentru îmbunătățirea indicatorilor din punct de vedere al eficienței energetice, utilizării energiei și consumul de energie.

TÜV Rheinland Group

Puteți vedea acest simbol pe documentația și ambalajul recuperatorului de aer Marley. TÜV Rheinland Group este lider pe piața internațională pentru furnizarea de servicii tehnice. Misiunea concernului este garantarea siguranței și calității interacțiunii omului, tehnologiilor și mediului.

Certificatul TÜV Rheinland Group are cel mai înalt grad de încredere al consumatorilor germani și europeni. Este aproape imposibil să vinzi orice pe piața Europei de Vest fără acest certificat. Iar produsului care a trecut certificarea i se deschide automat stradă verde în întreaga lume. Procedura de certificare nu este necesară, însă importanța aprobării TÜV Rheinland Group în sine încurajează companiile care își respectă denumirea să parcurgă această procedură.

OBIECTIVUL NOSTRU: CLIENȚI FERICIȚI

Satisfacția clienților constituie baza filozofiei companiei Marley. Prin urmare, sortimentul nostru este adaptat optim la nevoile maeștrilor casnici și oferă soluții pentru numeroase proiecte legate de construcții și reparații. Montarea produselor noastre se realizează simplu și rapid. Datorită unui sortiment larg de servicii noi garantăm bucuria și succesul la executarea lucrărilor cu propriile forțe.

Îndeplinirea lucrărilor casnice cu plăcere! Aceasta este ceea ce își doresc clienții noștri – și aceasta este aceea pentru ce noi lucrăm.