De ce în încăpere este nevoie de ventilație?

img

Dispoziție bună

Îmbunătățirea circulației sangvine și, în general, grija față de imunitate

Lupta împotriva mucegaiului

Recuperatorul vă protejează pe dvs. și reparația dvs. împotriva umezelii din încăpere.

Creșterea capacității de lucru

Îmbunătățește activitatea creierului, dispare oboseală și durerile de cap

Schimbul necesar de aer

Nu doar alimentarea cu aer din exterior, ci și înlăturarea aerului prelucrat din încăpere

Recuperatorul aerului proaspăt

Marley MENV 180

Aerisirea regulată ajută la păstrarea sănătății și a bunurilor.
Cu toate acestea: ferestrele deschise duc la pierderea căldurii și la cheltuieli adăugătoare pentru încălzire.

Soluția: recuperatorul aerului proaspăt de la Marley, pentru o aerisire sustenabilă. Aerul utilizat care este eliminat din încăpere, asigură încălzirea aerului proaspăt care intră.

Recuperatorul Marley MENV 180 reînnoiește în totalmente aerul din încăpere aproximativ la fiecare două ore. Acesta este aer curat, filtrat. În perioada rece el este încălzit, iar în perioada caldă el este răcorit din contul energiei aerului ieșit.

  • Carcasă externă cu protecție împotriva umezelii, precipitațiilor și insectelor, este rezistentă la razele UV
  • Ventilator nedeservit fără perie cu trei regimuri de viteză
  • Filtru de clasa G3 (G4) și schimbător ceramic de căldură
  • Telecomandă cu reglarea regimurilor

Ce mai este în afară de recuperator?

Tehnica de ventilație

full_Illustration_Zuluftkanal.jpg
Supapă de insuflare
În total 41€
mp11-1.jpg
Ventilatoare Premium
Eficiența energetică este garantată
csm_DUO_Anschlussmoeglichkeiten_9e22873097.jpg
Țevi și canale
Microclimat optim în bucătărie

Protecția încorporată împotriva polenului permite persoanelor alergice să respire fără dificultate. Izolarea suprafeței interne din poliuretan, reduce nivelul de zgomote externe și previne formarea condensatului.

În special pentru băile fără ferestre; doar un regim îndelungat de exploatare; manipulare prin panou senzorial; reglare automată a umezelii; reglare automată a timpului de ieșire 0-15 min.; protecție împotriva stropilor IP 24.

Sistemul de ventilație în suprapresiune și aspirație DUO propune aerisirea maxim confortabilă în bucătăria dvs.: în timp ce sfara și mirosul ies cu supapa de aspirație în exterior prin canalul de aspirație, aerul utilizat este înlocuit cu aerul proaspăt prin canalul ventilației în suprapresiune.

De ce printre toate recuperatoarele trebuie de ales Marley?

Date tehnice

0%
recuperare a căldurii
0
w/h, consum de energie
0
dB, zgomotul emis în timpul funcționării
0
mm, diametrul găurii din perete
0
m³, aer împrospătat în fiecare oră
0
ani garanție

Comentarii

La instalarea ferestrelor din termopan ne-am ciocnit cu problema asudării și acumulării unei cantități mari de condensat pe pervazuri. Aerisirea a ajutat doar parțial. Instalarea recuperatorului a soluționat excelent problema. Nu mai e nevoie să deschidem ferestrele. Este curat, nu este praf pe pervaz și este liniște. Umezeala excesivă din cameră a dispărut. Sunt foarte mulțumit.

Serghei
SergheiBalti

Am ales foarte mult timp recuperatorul. În Chișinău ele până când nu sunt foarte populare. În principal oamenii folosesc aparatul de condiționare a aerului, însă sensul este cu totul diferit. Am căutat anume opțiunea pentru ca apartamentul să „respire”. Probabil aceasta e problema a 90% din populație. Ferestrele din termopan + ventilația nelucrătoare din casele cu multe apartamente = saună în apartament, mai ales în perioada de încălzire. Jaluzelele în rulouri sunt ude și mucegăiesc. Nu avem cu ce respira. Am citit mult și am ales diferite opțiuni și, în principiu, Marley este opțiunea optimă. Avantajul principal este compacitatea.

Olga
OlgaChisinau

Adesea călătoresc în Germania. La ei astfel de ventilație este răspândită peste tot. Casele sunt izolate termic, ferestrele sunt izolate termic, în urma cărui fapt nu ai cu ce răsufla. Ciuperca este viciul caselor izolate termic fără o ventilație potrivită. În Germania reconstrucția sau construcția nouă a unei case personale necesită în mod obligatoriu aplicarea recuperării. Mai mult decât atât, o parte din energie trebuie să fie produsă de sine stătător de proprietar! De mult timp am văzut Marley în magazinele lor și m-am bucurat foarte mult când am aflat că a apărut și la noi, împreună cu garanție și deservire.

Victor
VictorChisinau

Harta

Contactați-ne